Info

Kirjoittajat

Hovatta Anna-Elina

on toimintaterapeutti. Hän valmistuu Kuntoutuksen YAMK tutkinto-ohjelmasta joulukuussa 2021, joihin liittyen toteutti opinnäytetyön Työtaitokorttien hyödyntämisestä tuetun keikkatyön yhteydessä. Anna-Elina työskentelee toimintaterapiayrittäjänä nuorten aikuisten parissa.

Ihanus Anu

on sosionomi (YAMK). Hän toimi asiantuntijalehtorina hankkeessa syksyn 2021 ajan. Anu toimii määräaikaisena sosiaalialan lehtorina Metropolia Ammattikorkeakoulussa. 

Kokkonen Heidi

on yhteisöpedagogi. Hän toimi hankkeessa Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry:n projektityöntekijänä ja kokemusasiantuntijana vuosina 2019–2021.

Multanen Katja

on kauppatieteiden maisteri. Hän toimi hankkeessa Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry:n projektivastaavana vuosina 2019–2021.

Nyman Jennie

on toimintaterapeutti ja hänellä on Master of Medical Science in Occupational Therapy -tutkinto. Hän toimi hankkeessa asiantuntijalehtorina. Jennie työskentelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa toimintaterapian tutkinnon lehtorina ja tiimivastaavana.

Pietilä Niina

on sosiaalityöntekijä ja valtiotieteiden lisensiaatti. Hän toimi hankkeessa asiantuntijalehtorina. Niina työskentelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa sosiaalialan lehtorina ja tiimivastaavana.

Vehkaperä Ulla

on toimintaterapeutti ja terveystieteen maisteri. Hän toimi hankkeessa projektipäällikkönä. Ulla työskentelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa toimintaterapian tutkinnon lehtorina.

Tuettu keikkatyö -verkkojulkaisu on tuotettu osana Puuttuva pala – Tuetun keikkatyön malli -hanketta (2019-2021), jota rahoitti Euroopan sosiaalirahasto ESR.